29 mei: eerste bijeenkomst Vitaliteitsalliantie: met pitch

U bent een van de partners die de ambitie van de Vitaliteitsalliantie Fryslân (VAF) helpt waar te maken. De VAF heeft inmiddels ook een aantal nieuwe partners: zoals organisaties die vorig jaar het Manifest Vitale Fries ondertekenden. Het wordt tijd dat de partners elkaar (weer) ontmoeten. Dat doen we op maandag 29 mei van 8.00 – 10.00 uur bij De Friesland Zorgverzekeraar. U bent van harte welkom!

In dit manifest is als thema voor 2017 gekozen voor Bewegen. Met deze bijeenkomst willen we daar graag een vervolg aan geven.

Programma
8.00 uur Inloop en ontbijten

8:30 uur Opening en nieuwe partners ondertekenen het manifest

8.40 uur Ideeën delen – pitchen

9.30 uur Napraten

10.00 uur Einde

Pitch voorbereiden
Om gezamenlijk als VAF op te treden is het belangrijk dat we elkaar regelmatig zien maar ook kennis delen. Deze bijeenkomst staat in het teken van kennis delen en ideeën genereren gericht op medewerkers. Iedere partner bereidt een korte pitch voor (maximaal 1 minuut!) over een project / activiteit die helpt om medewerkers meer te laten bewegen.

U plaatst de pitch en eventuele informatie en documenten achteraf op www.vitalefries.nl. Zodat andere partners er eventueel gebruik kunnen maken.

Aanmelden kan tot 22 meiUw aanmelding kunt u hier doorgeven. U kunt daarnaast ook twee collega’s opgeven. Kunt u er zelf niet bij zijn? Stuurt u deze mail dan door naar een collega.

Wij hebben er zin in en hopen u te ontmoeten op 29 mei!