Terugkijken op een zonnig Vitaliteitstreffen

Maandag 6 november werd het derde Vitaliteitstreffen van dit jaar gehouden. Het zonnige weer en de inspirerende omgeving in de bossen van Appelscha hebben tot mooie contacten geleid. De uitwisseling van goede initiatieven en de ideeën voor nieuwe plannen werden de kracht van de alliantie genoemd. Voor wie er 6 november bij was: heel hartelijk dank voor je deelname en je bijdrage aan de groepsgesprekken. En voor wie er niet bij kon zijn: je hebt wat gemist..

Nieuwe partners Vitaliteitsalliantie
Maar liefst vijf nieuwe partners hebben die ochtend hun handtekening gezet onder het manifest van de alliantie. We mochten KNGF, Friesland Beweegt, BCL Actief, De Noorderbrug en Coolminds welkom heten. Foto’s van de ondertekening zijn bij het bericht bijgevoegd.

Informatie op vitalefries.nl
Behalve de foto’s van 6 november zijn ook de pitches die in mei gepresenteerd zijn om medewerkers vitaler te laten worden, op de site terug te vinden. De video’s van de pitches zijn te zien na inloggen op deze site. Daar kun je alles nog eens rustig nakijken en je laten inspireren door de ideeën van anderen.
Van nog niet alle partners is het logo toegevoegd op de site. Mocht je logo er nog niet tussen staan, wil je die dan in JPEG of PNG formaat mailen naar Stefanie Gelderblom? Dan zorgen wij dat de nieuwe logo’s zo snel mogelijk toegevoegd worden.

Save the date volgende bijeenkomst: 16 januari
Het is belangrijk dat we elkaar in beweging krijgen én houden. Dat kan door elkaar op te zoeken en met een of meerdere partners afspraken te maken. Maar ook met plenaire bijeenkomsten. Daarom hebben we het volgende Vitaliteitstreffen alweer gepland en wel op 16 januari van 9.00 tot 11.00 uur. Noteer de datum. De uitnodiging volgt binnenkort.